Sant Joan 2019

Consulta en directe l'estat del trànsit en l'operació tornada de Sant Joan

Hi ha retencions a diferents vies catalanes

per NacióDigital, 24 de juny de 2019 a les 16:41 |
Operació sortida per Sant Joan. | Trànsit
Atenció màxima a les carreteres catalanes aquest dilluns, quan està previst que fins a 300.000 vehicles tornin a l'àrea metropolitana de Barcelona fins a les 12 h de la matinada, en l'operació tornada després del pont de tres dies de Sant Joan.

A les tres de la tarda, la situació a la xarxa viària era de relativa normalitat, tret dels 13 km de cua a l'AP-7, entre Sant Celoni i Cardedeu en sentit Barcelona, per un accident de circulació. A la C-31 hi ha 6 km d'aturades entre Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro. Les retencions continuen a la C-65 durant 4km a Santa Cristina d'Aro direcció Llagostera.

Durant tota la tarda s'espera que puguin haver cues a l'AP-7, la C-32, o la N-340. Per això, el conseller d'Interior, Miquel Buch, ha demanat ''paciència i prudència'' a tots els conductors i sobretot ''que portin aigua''. Buch també ha demanat precaució al volant, quan ha afegit que ''tots hem de tornar a casa''. 

On puc consultar l'estat del trànsit?


Des d'aquests tres enllaços pots estar al dia de tot el que passa a les carreteres catalanes, en temps real:

Podeu consultar en aquest enllaç, en directe, l'estat del trànsit a les carreteres catalanes.

Pots seguir aquí, en directe, les principals incidències a les carreteres d'arreu del país.

I aquí pots veure, a través de les càmeres de trànsit, l'estat de les vies.

2.700 controls dels Mossos

Durant tota la passada nit i matinada, els Mossos d'Esquadra de trànsit han fet fins a 2.683 controls d'alcoholèmia. D'aquests, en 179 casos el conductor ha donat un positiu administratiu, dos punts per sobre de l'any passat, i 18 han estat positius penals. També s'han fet 47 controls de drogues.

 

Participació