Així serà l'arribada de la Flama del Canigó a Terrassa

El músic Miquel del Roig amenitzarà la revetlla de Sant Joan

Redacció
22 de juny del 2019
La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d’aquesta muntanya del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. Un any més a Terrassa també arribarà la Flama del Canigó.

Un any més des d’Òmnium Terrassa i La Xemeneia, organitzen conjuntament la Revetlla de Sant Joan i la Rebuda de la Flama del Canigó el diumenge 23 de juny.

A partir de les 6 de la tarda, rebuda de la Flama del Canigó a l’atri de l’Ajuntament de Terrassa amb membres del nou consistori i la junta d’Òmnium cultural, on es llegirà el missatge de la Flama, obra de la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell. El Club Ciclista de Castellbisbal farà arribar la Flama del Canigó a la nostra ciutat.

Després, al Pla de la Font de l’Apotecari hi haurà un seguit d’activitats organitzades per La Xemeneia i Òmnium Terrassa, a les 7 de la tarda, hi haurà un taller de construcció de fanalets perquè els nens i nenes de la nostra ciutat puguin emportar-se la flama a casa i que cap revetlla es quedi sense flama.

A partir de les 8 de la tarda la flama arribarà al Pla de la Font de l’Apotecari portada per la colla de la Pàjara de Terrassa i en finalitzar hi haurà sopar popular per a tothom qui ho vulgui (fideuà, inclou pa, vi, aigua, coca i cava).

Després de sopar (22.30 aproximadament) es farà l’encesa de la foguera de Sant Joan i començarà el ball de revetlla amb el grup de música tradicional Betzuca, el músic Miquel del Roig i per acabar punxadiscs fins la matinada.