Així serà l'arribada de la Flama del Canigó a Terrassa

El músic Miquel del Roig amenitzarà la revetlla de Sant Joan

Redacció
19 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:30h
La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d’aquesta muntanya del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. Un any més a Terrassa també arribarà la Flama del Canigó.

Un any més des d’Òmnium Terrassa i La Xemeneia, organitzen conjuntament la Revetlla de Sant Joan i la Rebuda de la Flama del Canigó el diumenge 23 de juny.

A partir de les 6 de la tarda, rebuda de la Flama del Canigó a l’atri de l’Ajuntament de Terrassa amb membres del nou consistori i la junta d’Òmnium cultural, on es llegirà el missatge de la Flama, obra de la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell. El Club Ciclista de Castellbisbal farà arribar la Flama del Canigó a la nostra ciutat.

Després, al Pla de la Font de l’Apotecari hi haurà un seguit d’activitats organitzades per La Xemeneia i Òmnium Terrassa, a les 7 de la tarda, hi haurà un taller de construcció de fanalets perquè els nens i nenes de la nostra ciutat puguin emportar-se la flama a casa i que cap revetlla es quedi sense flama.

A partir de les 8 de la tarda la flama arribarà al Pla de la Font de l’Apotecari portada per la colla de la Pàjara de Terrassa i en finalitzar hi haurà sopar popular per a tothom qui ho vulgui (fideuà, inclou pa, vi, aigua, coca i cava).

Després de sopar (22.30 aproximadament) es farà l’encesa de la foguera de Sant Joan i començarà el ball de revetlla amb el grup de música tradicional Betzuca, el músic Miquel del Roig i per acabar punxadiscs fins la matinada.