Dissabte 22 de juny s’inicia la temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa

Aquest any, els abonaments de piscina descoberta i multiesport serviran per a entrar a qualsevol de les piscines municipals

Piscina municipal de Vallparadís de Terrassa
Piscina municipal de Vallparadís de Terrassa | Anna Mira
Redacció
18 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:18h
La temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa s’iniciarà el pròxim 22 de juny i s’allargarà fins al dia 1 de setembre. Les quatre piscines municipals (Vallparadís, La Maurina, Sant Llorenç i Les Arenes) obriran de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 h.

Com a principal novetat d’aquest any, les persones que disposin d’un abonament de piscina descoberta o multiesport podran accedir indistintament a qualsevol de les quatre piscines municipals (Vallparadís, Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina), tenint en compte que s'haurà de respectar l’aforament previst per a cada un d’aquest equipaments.

Dos dies de bany naturista 

Aquesta temporada també es reservaran dos dies per a la pràctica del bany naturista, una mesura aprovada al Ple del mes de juliol de l’any 2016. Amb aquesta finalitat, la Piscina Municipal de la Maurina obrirà els dies 21 de juny i 2 de setembre. Es tracta del dia abans de l’obertura i del dia després de la clausura de la temporada de bany. Per a accedir aquests dies a la Piscina Municipal de la Maurina es podrà utilitzar qualsevol de les modalitats d'accés: abonaments de piscina de temporada, quinzenals o anuals multiesport, targetes multibany o taxes d'usuaris individuals. En aquests dos dies, com sempre, s'hauran de respectar les normes del reglament d'ús de les instal·lacions esportives municipals de gestió directa, exceptuant aquelles que facin referència a la roba de bany.

Com en anys anteriors, les quatre piscines municipals acolliran festes d'inflables el dia 1 de setembre d’11 a 14 h. Aquesta activitat programada va dirigida a infants i adults amb la finalitat que puguin gaudir d’una jornada de música, entreteniment i diversió amb tobogans, camins d’aigua i inflables de formes i mides diverses amb la finalitat de convertir la piscina en una gran festa oberta a tothom. Aquesta activitat estarà controlada per monitors, monitores i socorristes que vetllaran per la seguretat de les persones usuàries.

Abonaments a la piscina de Vallparadís

La tramitació de carnets per als abonaments de la Piscina Municipal de Vallparadís va començar el dilluns 27 de maig. L’horari per a aquests tràmits, que s’han de realitzar a les taquilles de la piscina, és de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 15 a 19 h. Un cop iniciada la temporada de bany el 22 de juny, el cobrament i lliurament de carnets també es podrà fer els dissabtes de 10 a 14 h a les mateixes taquilles de la piscina. Per a qualsevol consulta, les persones usuàries es poden adreçar al telèfon 93 739 74 19.