José Ávalos, «Músic de l’any a Terrassa»

L'acte de lliurament se celebra aquest dimecres 19 de juny al Teatre Principal

Banda San José de José Ávalos, Músic de l'any a Terrassa.
Banda San José de José Ávalos, Músic de l'any a Terrassa. | Cedida
Redacció
18 de juny del 2019
Un any més, al voltant del Dia Internacional de la Música, ENFOC Musical lliura el guardó de "Músic de l’any a Terrassa" corresponent al passat 2018. Enguany s'atorgat a José Ávalos per la seva trajectòria com a músic implicat activament en iniciatives de caire popular i de divulgació musical, tasca realitzada principalment com a director al capdavant de la Banda San José de Terrassa, la qual enguany celebra el seu 25è aniversari.

Aquest guardó que enguany arriba a la seva cinquena edició, ha premiat en anteriors edicions a músics com Josep Freixas, Lydia Campà, Miquel Farré o Josep Ma Farràs. L’acte de lliurament del guardó tindrà lloc aquest dimecres 19 de Juny a les 20h al foyer del Teatre Principal de Terrassa, l’acte és gratuït i obert a tothom.

Els anteriors guardonats van sesr l'any 2014, Josep Freixas; el 2015, Lydia Campà; el 2016, Miquel Farré; i el 2017, Josep Maria Farràs. 

El premi organitzat per ENFOC Musical compta amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa i la col.laboració de Grup COVESA, Centre Dental Les Escoles, Estació de Servei 4 Vents, Jumar Gamma, Casa Farràs, Granja St. Pere-La Tissana o Perruqueria Innova’t.