L'ANC de Sant Cugat pressiona contra el possible pacte ERC-CUP-PSC

Han convocat una concentració davant de l'ajuntament a les 18.30h

L'ANC de Sant Cugat expressa el seu rebuig a un possible pacte entre CUP, ERC i PSC
L'ANC de Sant Cugat expressa el seu rebuig a un possible pacte entre CUP, ERC i PSC | ANC Sant Cugat
Redacció
14 de juny del 2019
Actualitzat a les 18:06h
Sant Cugat per la independència, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana de Sant Cugat, ha convocat per aquest divendres, a les 18.30h davant de l'ajuntament, una concentració per mostrar el seu rebuig a un possible pacte entre ERC, el PSC i la CUP per arrebasar el govern de la ciutat a Junts per Catalunya.

Després de setmanes intenses de converses entre els tres partits, la secció local de l'ANC va emetre un comunicat dimecres a la tarda per tal de mostrar "el seu total i absolut rebuig a qualsevol pacte, del tipus que sigui, amb cap força política que hagi participat en la onada de repressió que està patint Catalunya des de fa dos anys", i per exigir que les tres forces independentistes negociïn un pacte de govern "sòlid i estable".

Davant la possibilitat que demà es basteixi un govern liderat per ERC i que podria incloure el PSC i la CUP, l'ANC ha convocat la ciutadania a concentrar-se davant de l'ajuntament per expressar que "no volen cap pacte amb el 155".

Reclamen, per tant, que JxCat segueixi al govern de la ciutat. L'ANC considera que "només amb aquest nou govern sòlid i clarament independentista, quedarà reflectida la voluntat que els ciutadans de Sant Cugat varen manifestar en les urnes en els últims comicis municipals". JxCat ha ofert a ERC compartir l'alcaldia.