Terrassa tindrà una regidoria específica per transformar les rieres

L'acord entre TxT i ERC-MES vol fer de Terrassa una sola ciutat

Fotografia de família de TxT i ERC-MES a l'acte de la signatura de l'acord de govern.
Fotografia de família de TxT i ERC-MES a l'acte de la signatura de l'acord de govern. | Anna Mira
14 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:49h
L'endemà de la signatura de l'acord de govern entre Tot per Terrassa i ERC-MES, Jordi Ballart  ha anunciat que una de les primeres accions que posaran en marxa serà abordar la transofmració urbana de les rieres de la ciutat. Jordi Ballart ha anunciat que crearan una regidoria específica per aquesta qüestió. Ho ha dit aquest divendres a El Matí de Catalunya Ràdio on ha assegurat que "volem que Terrassa sigui una sola ciutat" i per fer-ho cal acabar amb les barreres que suposen les dues rieres que creuen la ciutat.

Ballart ha reiterat que es tracta que cal fer-ho amb "decisió i valentia" i ha insistit en el fet que l'acord amb ERC-MES aporta una majoria important però que els grans temes de ciutat "els consensuarem amb la resta de forces" al Consistori.

Preguntat per la relació que manté amb la futura alcaldessa de Sabadell, la socialista Marta Farrés, Ballart ha dit que quan van coincidir com a regidors tenien bona sintonia i que espera poder-la mantenir els pròxims quatre anys. Durant massa temps les dues capitals del Vallès Occidental "ens hem mirat de reüll, malgrat tenir el pateix partit governant a les dues ciutats". 
 

Acord per Terrassa by naciodigital on Scribd