El Grup de Noies de la Fàbrica guanya el 22è Premi Joves x Terrassa

El projecte del barri de Can Tusell ha obtingut 3.000 euros

Premiats de la 22a edició del Premi Joves x Terrassa del Club Rotary.
Premiats de la 22a edició del Premi Joves x Terrassa del Club Rotary. | Cedida
Redacció
13 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:10h
El Grup de Noies de la Fàbrica de Terrassa ha estat el projecte guanyador de la 22a edició del Premi Joves x Terrassa del Rotary Club de la ciutat. El projecte de Can Tusell ha estat premiat amb 3.000 euros i el jurat n'ha volgut destacar el valor de promoure l'intercanvi vivencial i reflexiu entre les dones, alimentant el seu empoderament i fomentant la diversitat com a element enriquidor que possibilita el seu creixement individual i de grup.

S'ha concedit un primer accèssit de 1.000 € per el "Projecte Avançant: cap a una participació plena de persones amb malaltia neurològica" i un segon accèssit de 1.000 € per el projecte "Projecte Social de l'Estel: fem volar l'Estel". En tots els projectes rebuts s'han valorat especialment les tasques de caire solidari i en les que predomini el servei i l'altruisme desinteressat vers als més necessitats dins l'àmbit de Terrassa.

El Rotary Club de Terrassa vol destacar la importància que té el Premi Joves X Terrassa, ja que és un del premis més importants que es dona a entitats que treballen en accions solidàries, des de la perspectiva de donar ajut i suport als projectes de joves compromesos en finalitats socials.

Al voltant d'un sopar celebrat a l'Hotel Don Cándido i desprès de que cada grup finalista expliqués als presents el seu projecte s'ha visualitzat un vídeo del projecte guanyador en l'edició del 2018 corresponent a l'Associació ALBA on es tractava de conscienciar als joves en la prevenció del consum de substancies o conductes additives mitjançant una sèries de capsules de vídeo penjades a Youtube.