Tot per Terrassa i ERC-MES faran públic l'acord de govern aquest dijous

El cartipàs municipal es farà públic a principis de la setmana vinent

Jordi Ballart durant la presentació de Tot per Terrassa
Jordi Ballart durant la presentació de Tot per Terrassa | Anna Mira
12 de juny del 2019
Actualitzat el 13 de juny a les 12:55h
L'acord de govern enter Tot per Terrassa i ERC-MES es farà públic aquest dijous 13 de juny, dos dies abans del ple d'investidura que farà Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. 
Si res no canvia a última hora, les dues formacions escenificaran l'acord d'un govern "fort i progressista" -com ells mateixos han anomenat- pels pròxims quatre anys a Terrassa.

Després de quaranta anys de governs socialistes, aquest dissabte la ciutat iniciarà una nova etapa. Ambdues formacions s'han reunit en nombroses ocasions durant dues setmanes en una comissió negociadora que havia de servir per contraposar programes electorals i determinar prioritats d'acció del nou govern terrassenc.

Isaac Albert (ERC-MES) i Jordi Ballart (TxT) han volgut mantenir la discreció pel que fa a les negociacions tot i que ambdós líders en tot moment han expressat bona sintonia i ganes d'entesa amb l'altri.

Ara bé, el nou cartipàs municipal per conèixer quines carteres ocuparan cada una de les persones del futur govern es farà a principis de la setmana vinent, amb el ple constituït.