Successos

Detenen quatre persones a Terrassa per robar complements i peces de roba valorades en 13.000 euros

Als detinguts se’ls investiga també pels delictes d’ocupació d’immobles i defraudació de fluid elèctric

per La torre del Palau, 11 de juny de 2019 a les 11:46 |
Els Mossos d'Esquadra van detenir el divenres 7 de juny quatre persones, dos homes i dues dones, d’entre 19 i 22 anys i veïns de Terrassa, per la seva implicació en 14 furts a botigues de moda, un delicte d’ocupació d’immobles i un altre de defraudació de fluid elèctric. ​Es van intervenir més de 400 peces de roba, 64 parells de sabates i 3 perfums valorats en 13.200 euros.

Els fets van succeir pels volts de les 9 h del matí del dia 5 de juny quan agents dels mossos es van dirigir a un domicili del Carrer Sant Crispí de Terrassa per fer entrega de diferents citacions judicials. Un cop a la porta van veure com diferents persones de l’interior de la casa llençaven bosses de plàstic negre a un terrat.

 
Els agents van sospitar dels moviments fets amb les bosses per part d’aquestes persones motiu pel qual van comprovar el contingut. Les bosses estaven plenes de peces de roba amb etiquetes i alarmes de diferents marques; així mateix a l’habitatge també van trobar caixes amb més peces de roba, sabates, calçat esportiu i perfums, tot amb les seves etiquetes.

També es van trobar 6 bosses folrades d’alumini al seu interior, que són les que fan servir per extreure els objectes robats les botigues sense ser detectats per les alarmes. Les indagacions fetes a posteriori pels agents van permetre identificar els autors  materials dels furts, quatre, els quals es van detenir el 7 de juny. La resta de persones de l’habitatge estan sent investigats pels delictes d’ocupació d’immobles i defraudació de fluid elèctric donat que havien ocupat de manera il·legal el domicili i havien manipulat el comptador elèctric.

Els quatre detinguts, amb antecedents per delictes similars, van passar a disposició judicial el 8 de juny davant el Jutjat d’Instrucció Núm.1 de Terrassa que va decretar la seva llibertat amb càrrecs amb mesures cautelars.

 

 

Participació