El musical més refrescant de la Dàmaris Gelabert dóna la benvinguda a l’estiu a Terrassa

El 21, 22 i 23 de juny la Dàmaris Gelabert presenta Comença l’estiu, el musical al Centre Cultural Terrassa

Musical de Dàmaris Gelabert.
Musical de Dàmaris Gelabert. | Cedida
Redacció
10 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:18h

El 21, 22 i 23 de juny la Dàmaris Gelabert presenta Comença l’estiu, el musical al Centre Cultural Terrassa. Un musical refrescant per celebrar l’arribada de l’estiu i gaudir de la música en família. La reconeguda cantant vindrà acompanyada d’una banda de sis músics i
dels populars personatges de la seva companyia: la Lola, la Caterina, la Laia, la Cristina, l’Anila i el David, que tots ells celebraran un primer dia d’estiu molt musical. I és que no serà qualsevol dia, sinó un dia de Festa Major!

L’auditori del Centre Cultural Terrassa serà l’escenari d’aquest musical amb un total de cinc funcions i comptarà amb un ampli repertori de cançons que els petits de casa podran cantar i ballar. Bon dia!, Els dies de la setmana, Qui sóc jo? són alguns dels temes que podrà gaudir el públic tot celebrant l’arribada de l’estiu.

En David i la seva filla Caterina viuen en una de les cases de la plaça. La cosina de la Caterina, la Lola, sol venir a visitar-la. Just al davant la Laia té la paradeta on ven fruites, verdures ecològiques i gelats artesans. A la plaça també hi solen venir la Cristina i l’Anila que són dues amigues de tota la vida. Però avui no és un dia qualsevol, és un dia especial, un dia de FESTA MAJOR! I per celebrar-ho ens visita una convidada molt especial acompanyada de l’orquestra dels personatges singulars, que de ben segur farà del dia d’avui un dia memorable en les vides de tots aquests personatges i dels nens i nens que han vingut a conèixer-los.

El primer canal de música en català que guanya el Youtube de plata Recentment la Dàmaris Gelabert ha rebut el Botó de Plata de Youtube, un guardó que acredita que el canal de vídeos del web de la cantant té cent mil subscriptors i ella ja en té 186.000. D’aquesta manera es converteix en el primer canal de música en català que s’emporta aquest guardó.

El premi és un reconeixement també al treball de creadors i col·laboradors i els esforços de la Dàmari Gelabert i tot el seu equip per fer arribar al públic familiar cançons plenes de contingut útil en formació d’hàbits i rutines, d’ensenyaments bàsics i de valors educatius. A més a més de l’èxit en el número de subscriptors, els seus videoclips acumulen milions de visites, per exemple Els dies de la setmana ha estat reproduït més de 32 milions de vegades, i el d’Els mosquits, més de 21 milions.