Posen en marxa una campanya de finançament per tirar endavant el tercer festival Rauxa Poesia

Es farà del 16 al 24 de novembre a Terrassa

Rauxa Poesia.
Rauxa Poesia. | Cedida
Redacció
09 de juny del 2019
Rauxa Poesia és una associació sense ànims de lucre que des del 2017 promou la celebració d'una setmana dedicada a la poesia a la ciutat de Terrassa. Enguany engeguen una campanya de finançament a través de la plataforma de crowdfunding Goteo per tal de celebrar la tercera edició del festival Rauxa Poesia, que tindrà lloc del 16 al 24 de novembre a Terrassa. 

La campanya consta de 80 dies dividits en dues rondes de 40 dies. Va arrencar el passat 2 de maig i finalitzarà el 20 de juliol. Tota aportació econòmica rebrà, al finalitzar la campanya, una recompensa que variarà en funció de la quantitat donada. Cal destacar que aquestes aportacions compten amb un descompte fiscal.

Els actes prevists dins el festival són per a tots els públics i, en la seva majoria, gratuïts. Hi hauran recitals, conferències, cinema, concerts, un maridatge poesia - gastronomia, una fira de llibres especialitzats i activitats infantils d'apropament al gènere poètic, en diferents espais emblemàtics de la ciutat. Amb la participació de poetes com Esther Cánovas, David Caño, Josep Fàbrega, Ernesto Frattarola, Jordi Guardans, Cris López, Jaume C. Pons Alorda, Carles Rebassa, Antònia Vicens i Blanca Llum Vidal