​Berto Romero exhaureix totes les entrades amb el monòleg «Mucha Tontería»

L'actuació és aquest divendres 7 de juny a les 21h al Centre Cultural Terrassa

Berto Romero.
Berto Romero.
Redacció
05 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:31h
Després de Sigue con nosotros, Berto Romero torna al Centre Cultural Terrassa amb noves històries, noves cançons i alguna que altra sorpresa. Mucha Tontería és un show renovat amb un Berto "més madur" després de 20 anys sobre els escenaris i amb noves experiències per explicar. La seva carrera professional i la nova vida en família són el leitmotiv d’aquest monòleg que tindrà lloc aquest divendres 7 de juny, a les 21h.

Berto Romero no deixa de sorprendre’ns i el seu humor agafa un nou to en la nova etapa com a pare de família. Amb tres fills al càrrec en Berto ja no és el mateix de sempre i sense abandonar l’humor més mundà, la seva faceta més personal es mostra a l’escenari amb tota mena d’anècdotes i situacions quotidianes que no podràs parar de riure.

A Mucha tontería Berto segueix amb temes i tòpics recurrents que no per això deixen de ser d’actualitat, es posa amb tot tipus de clitxés com els calvos, els vegetarians...i ens farà riure amb temes més espinosos i controvertits com el matrimoni, la religió o l’SGAE. En aquest nou show veurem també el Berto més musical, cantant a ritme de rap, i inclús de flamenc, amb Iván Lagarto a la guitarra.

Berto Romero (Cardona, 1974) és un dels monologuistes més mediàtics i coneguts a Catalunya i Espanya. La seva trajectòria va començar amb la companyia teatral El cansancio i fent col·laboracions a programes humorístics de ràdio però no va aconseguir la fama fins que va saltar a la televisió amb Andreu Buenafuente, primer de forma esporàdica a Antena 3 (Buenafuente) i després com a col·laborador principal i guionista a La Sexta (En el aire). Actualment triomfa a les nits de Movistar+ amb la seva secció ‘El consultorio de Berto’ del programa Late Motiv presentat també per l’inseparable Andreu Buenafuente. A Berto Romero també se l’ha pogut veure al cinema a Spanish Movie (2009), Tres bodas de más (2013) i Ocho apellidos catalanes (2015) entre d’altres produccions.