1 de 10
successos

Rescaten cinc gossos en estat d’abandonament d’un habitatge

Els animals es trobaven desnodrits i plens de paràsits

Imatge d'un dels gossos trobats. | Policia Municipal de Terrassa
per La Torre del Palau, 4 de juny de 2019 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat divendres, el Jutjat de Guàrdia va oficiar una comitiva judicial per adreçar-se a un domicili del carrer del Pintor Borrassà per un presumpte delicte de maltractament animal. La comitiva, formada per la Secretària Judicial, un veterinari del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD), un agent de Protecció de la Salut de l’Ajuntament de Terrassa, una unitat de Bombers i varies patrulles de la Policia Municipal es va personar al domicili esmentat a les 11.24 h.

El resident de l’habitatge va facilitar l’entrada a la comitiva, que va trobar a l’interior cinc gossos en evident estat de desnutrició i plens de paràsits. El CAAD es va fer càrrec del animals, mentre que l’habitatge va ser inspeccionat per tal de fer una valoració de la situació

higiènico-sanitària, tot informant als veïns de la forma de procedir per la neteja i desinfecció dels seus habitatges, en cas de resultar afectats. El propietari dels gossos està sent investigat pels fets. 

 

Participació