La Policia Municipal de Terrassa incorpora 10 nous vehicles híbrids a la seva flota

Nous vehicles híbrids de la Policia Municipal de Terrassa.
Nous vehicles híbrids de la Policia Municipal de Terrassa. | Aj. Terrassa
Redacció
01 de juny del 2019
La Policia Municipal de Terrassa ha incorporat aquest divendres 31 de maig 10 nous vehicles híbrids a la seva flota. Els vehicles de la marca Toyota Prius + Hybrid estan equipats amb la retolació i identificació policial, el conjunt lluminós de senyalització prioritària i d’emergències, la senyalització prioritària i d’emergència acústica, els accessoris per al transport de detinguts, una llanterna d’altes prestacions, una impressora i un sistema de gravació. 

La incorporació d’aquests 10 nous turismes patrulla forma part de la renovació del parc de vehicles de la Policia Municipal iniciada l'any 2015. El maig del 2017 es van incorporar 10 noves motocicletes elèctriques i el mes de juliol de 2018 es va incorporar un turisme policial elèctric, d’acord amb el compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat. Durant el mes de novembre de 2018, es van incorporar 5 nous vehicles patrulla.

El cost dels 10 vehicles que s’incorporen a la flota, adquirits mitjançant un sistema de rènting a 48 mesos, és de 58,512,12€. El servei de renting inclou manteniment, reparacions, revisions i assegurances dels vehicles.