La regidora de Cs Carmen Ortuño abandona la primera línia de la política

El seu lloc l'ocuparà Isabel Martínez

Isabel Martínez.
Isabel Martínez. | Cedida
Redacció
31 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:19h
La regidora Carmen Ortuño, número 2 de la candidatura de Ciutadans (Cs) en les passades Eleccions Municipals, ha anunciat que abandona l'activitat política en primera línia "per motius personals". Ortuño serà substituïda per l'advocada Isabel Martínez, la número 4 i següent en la llista, però seguirà "vinculada i col·laborant" amb la formació taronja tant amb el Grup Municipal com amb l'agrupació local.

El portaveu, Javier González, ha agraït a Ortuño "el seu lideratge en l'agrupació", així com "la seva inestimable labor en l'àrea social i les seves excel·lents relacions amb les entitats de Terrassa durant tots aquests anys".

Carmen Ortuño, militant de Cs des de 2014, està casada i té tres fills. La regidora és tècnic superior en Comerç Internacional i Relacions Públiques i ha desenvolupat la seva activitat en l'empresa privada a Espanya i al Líban, amb experiència administrativa i gerencial. També és una gran afeccionada al flamenc i té un nivell alt de francès i anglès, a més de parlar àrab.

Per la seva banda, Isabel Martínez, de 28 anys, casada i amb una filla, prendrà el relleu d'Ortuño i serà qui recollirà l'acta quan es constitueixi el nou consistori. González ha recordat la seva "excel·lent preparació", ja que està llicenciada en Dret i Administració i Direcció d'Empreses, amb un postgrau en Pràctica Jurídica pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB). Martínez ha desenvolupat la seva activitat professional en l'àmbit de l'advocacia en l'àrea civil i mercantil, en el sector de l'auditoria (Ernst&Young) i Banca d'Institucions (BBVA). A més, està afiliada a Cs des de 2017 i ha col·laborat des de llavors amb el Grup Municipal de Cs a l'Ajuntament de Terrassa en temes jurídics.