Núria Marín serà la portaveu del grup municipal de Tot per Terrassa

Marín és Creu de Sant Jordi i la directora de la millor escola de Catalunya 2018

Núria Marín i Jordi Ballart.
Núria Marín i Jordi Ballart. | Cedida / Jordi Torrents
31 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:31h
La número quatre de la llista de Tot per Terrassa, Núria Marín, és l'escollida per ser la futura portaveu del grup municipal a l'ajuntament de la ciutat. Marín és mestra i directora de l'escola Mare de Déu de Montserrat, que l'any 2018 va ser guardonada com a millor escola de Catalunya i recentment ha rebut la Creu de Sant Jordi. Té 58 anys, està casada i té dos fills. 

En delcaracions a LaTorre, Marín ha reconegut que entoma la responsabilitat amb moltes ganes.  "És un gran repete i m'ho prenc amb molt de respecte", ha afegit. 

Marín ha explicat que el seu salt a la política municipal implica tancar l'etapa de 33 anys com a docent a l'escola on actualment és directora. "S'obre un nou camí en el qual puc aportar des de l'experiència de l'educació", ha indicat Marín. 

Aquest divendres arrenca la comissió negociadora entre Tot per Terrassa i ERC-MES per posar sobre la taula els programes electorals amb la voluntat d'arribar a un acord de govern abans del dia 15 de juny quan se celebrarà el ple d'investidura del futur alcalde, Jordi Ballart