ERC-MES i TxT acosten posicions per tancar un acord de govern

El líder dels republicans no vol allargar el procés

Jordi Ballart i Isaac Albert.
Jordi Ballart i Isaac Albert. | LaTorre
29 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:36h
Jordi Ballart, líder de Tot per Terrassa, i Isaac Albert d'ERC-MES acosten posicions amb la voluntat d'arribar a un acord de govern "fort, estable i progressista". Així ho ha explicat Albert a LaTorre l'endemà que el futur alcalde de la ciutat Ballart, iniciés la ronda de contactes que ja va anunciar després de la victòria electoral.

Segons Albert "tenim la voluntat d'arribar al ple d'investidura amb un acord tancat", ha assegurat. El líder republicà ha manifestat també que la seva voluntat "és no allargar el procés" perquè "la ciutat no està per anar donant voltes", ha afegit el número u de la candidatura ERC-MES, que va obtenir 5 regidors.

En els pròxims dies les dues formacions crearan una comissió negociadora per posar sobre la taula els programes i els fulls de ruta. Per la seva banda Ballart insisteix amb la necessitat d'un "govern fort" a la ciutat. A més a més, en un comunicat que les dues formacions han fet públic aquest mateix migdia, asseguren que treballen "amb la ciutat com a prioritat i el respecte per la decisió inqüestionable dels terrassencs per un canvi a la ciutat, una nova forma de fer política i desenvolupar un projecte per Terrassa". 

Amb tot, l'alcaldia de Jordi Ballart està garantida amb el suport dels cinc regidors d'ERC-MES. Ballart necessita sumar quatre suports als deu que ja té per arribar a la majoria de 14 que es necessiten a Terrassa per ser investit alcalde. Uns suports que els republicans ja han confirmat que en cas de no arribar a un acord, ho serà per ser la llista més votada. 

Resultats eleccions europees: