Aquest és el cartell de la Festa Major de Terrassa 2019

Està inspirat en el concepte Nit i Dia

Cartell de la Festa Major de Terrassa 2019.
Cartell de la Festa Major de Terrassa 2019. | Cedida
Redacció
28 de maig del 2019
Una Festa de gran magnitud on hi passen coses de nit i de dia i amb espai per a tothom. Aquests són alguns dels conceptes que han inspirat l’alumne de l’Escola d’Art i Disseny de Terrassa, Marc González Cuixart, en el procés de creació del cartell de la Festa Major de Terrassa 2019.

L’objectiu, segons ha explicat el mateix autor, es cridar l’atenció del públic i convidar tothom a un dels esdeveniments més important de l’any a Terrassa mitjançant una il·lustració que recull totes les tonalitats entre el dia i la nit per representar una Festa Major única però amb espai per a tothom.

El Cartell reforça aquest missatge a través de l’alteració de l’ordre habitual de les paraules “Festa Major”, substituint-les per “La Major Festa”. El cartell té dues versions, una amb fons blanc (dia) i una amb fons negre (nit) que es faran servir en els diferents elements de suport i difusió de la Festa Major.

Enguany, l’exercici de creació del cartell de Festa Major ha estat coordinat per l’estudi terrassenc Bakoom Studio, encapçalat per Xavier G. Lienas i Albert Soriguera. Finalment, la proposta ha estat escollida d’entre un total de 12 creacions presentades per alumnes del cicle formatiu de grau superior de Gràfica publicitària de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa, a qui l’Ajuntament encarrega el cartell des de l’any 2003.