ERC i PSC empaten a la Diputació de Barcelona

Republicans i socialistes sumen 16 diputats i JUNTS queda en tercer lloc amb 7 representacions

L'edifici de la Diputació de Barcelona
L'edifici de la Diputació de Barcelona | Europa Press
NacióDigital
27 de maig del 2019
Actualitzat a les 2:26h
ERC i PSC empaten a les eleccions a la Diputació de Barcelona, amb pràcticament el 100% de l'escrutini. Segons ha informat la mateixa administració, els republicans i els socialistes sumarien 16 diputats respectivament. En segon lloc quedaria Junts, amb 7. En Comú Guanyem quedaria en tercer lloc amb cinc diputats.
 

Distribució dels partits judicials Foto: Diputació de Barcelona


El llistat de partits que entrarien a la Diputació de Barcelona serien Ciutadans, amb 4 diputats aconseguits; el Partit Popular, amb 2 més i Tot per Terrassa, que tancaria amb només un diputat.
 

Distribució per partits judicials a la Diputació

PSC, ERC i ECG obtenen 4 diputats al partit judicial a Barcelona, mentre que JUNTS, PP i C’s en sumen 2. Al de l’Hospitalet de Llobregat ha guanyat el PSC amb 3 diputats, mentre que ECG, C’s i ERC en sumen 1. Pel que fa a Sabadell, el PSC obté 2 diputats, mentre que ERC i C’s en sumen 1. D’altra banda a Terrassa, els quatre diputats se’ls reparteixen el PSC, JUNTS, ERC i TxT. Granollers i Sant Feliu de Llobregat tindran 2 diputats del PSC i 1 d’ERC.

A Mataró, ERC obté 2 diputats i el PSC 1. A Manresa, a Arenys de Mar i a Vic es reparteixen els diputats JUNTS i ERC. Pel que fa als partits judicials amb diputats únics, ERC obté els de Berga i Igualada; JUNTS el de Vilafranca del Penedès i el PSC el de Vilanova i la Geltrú.