La CUP es reivindica com «l'actor clau per tibar de la corda cap a l'esquerra»

L'alcaldable, Marc Medina ha assegurat que "hem d'estar fortes per aconseguir una majoria alternativa al PSC"

Els candidats de la CUP a l'acte final de campanya a Terrassa.
Els candidats de la CUP a l'acte final de campanya a Terrassa. | Anna Mira
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 22:18h
La CUP Terrassa aspira a sumar més vots aquest diumenge i aconseguir dos regidors a l'ajuntament de la ciutat. L'últim míting dels cupaires ha estat aquest divendres a la tarda a La Bau House, on l'alcaldable Marc Medina, ha assegurat que "nosaltres garantim que tots els nostres vots serviran perquè es produeixi el canvi en aquesta ciutat".

Amb clara voluntat de canvi, Medina ha reivindicat que "la CUP és l'actor clau per tibar de la corda cap a l'esquerra". L'alcaldable està convençut que són la clau de volta "per aconseguir una majoria alternativa al PSC".

L'alcaldable ha assegurat que l'objectiu és "fer fora de la poltrona a aquells que porten 40 anys ocupant-la", i ha afegit, "ni per activa ni per passiva permetrem que a Terrassa segueixin governant els mateixos, aquells que han governat agenollant-se davant els interessos econòmics i d'esquena a la gent".

En el seu discurs el líder cupaire ha recordat que aquestes eleccions "no van de canviar el soci del PSC sinó de capgirar el taulell", ha dit. Medina ha fet una valoració positiva de la campanya que l'ha descrit d'intensa però "espectacular". "Ens hi hem deixat la pell", ha reivindicat.

​Finalment el candidat de la CUP ha assegurat als assistents que el 26 de maig és un punt i seguit perquè independentment dels resultats "caldrà seguir lluitant des de tots els fronts per construir una Terrassa lliure, feminista i socialment justa". "Només falta que us atreviu", ha conclòs Medina.