ERC-MES tanca la campanya defensant que tindran un paper central pel canvi a Terrassa

El candidat, Isaac Albert, ha dit que "aquestes eleccions segurament aniran de pocs vots"

Isaac Albert a l'ace final de campanya d'ERC-MES Terrassa.
Isaac Albert a l'ace final de campanya d'ERC-MES Terrassa. | Anna Mira
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:55h
ERC-MES ha donat per acabar la campanya electoral defensant que les eleccions del diumenge "són transcendents per Terrassa i pel país", ha dit el candidat, Isaac Albert. L'alcaldable entoma les eleccions amb la sensació "que ens hi juguem gairebé tot", ha dit d'uns comicis que "segurament aniran de pocs vots". A l'acte final de campanya aquest divendres al vespre, els republicans han explicat que "el canvi és possible i ens toca liderar-lo, tenim un paper central en construir una alternativa", ha sentenciat Albert.

El candidat ha afegit que per fer-ho, "és necessari la creació de projectes polítics que siguin capaços d'incloure la diversitat que té la ciutat", ha dit Albert qui ha assegurat que l'objectiu "no és una foto sinó assemblar-nos a la ciutat que volem".

El candidat ha valorat positivament la campanya, "ha estat llarga", ha reconegut i "hem demostrat tenir equip per entomar el poder en el millor sentit, per poder transformar el govern de la ciutat de Terrassa", ha afegit.

En el seu discurs també ha reconegut que el PSC a Terrassa "va ser el motor transformador de la ciutat fa anys però actualment és un tap que no la deixa créixer". Albert ha insistit, com ha fet durant tota la campanya amb la idea que "el PSC viu de renda" i ha assegurat que "la ciutat necessita una sacsejada molt evident".

Els republicans han escollit la sala El Born per celebrar el seu acte final de campanya, amb missatges de Marta Rovira, d'Oriol Junqueras i Raül Romeva. Diverses persones de la candidatura han participat també a l'acte dels republicans aquest divendres al vespre.

Albert ha parlat del projecte ERC-MES com "el projecte que està aquí per quedar-se" i que té la voluntat de "créixer amb la ciutat". De fet, entre els agraïments ha volgut tenir paraules per la Carme Labòria que fa unes setmanes va anunciar que deixava la primera línia de la política.