El PSC apel·la al vot dels indecisos per seguir governant a Terrassa

Per l'alcaldable socialista els 40 anys del PSC a Terrassa "són un orgull"

Aldredo Vega a l'acte final de campanya del PSC Terrassa.
Aldredo Vega a l'acte final de campanya del PSC Terrassa. | Anna Mira
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:42h
La pluja ha aigualit l'acte final de campanya del Partit Socialista de Terrassa. Finalment al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, l'alcaldable del partit, l'alcaldable Alfredo Vega, ha confessat que se sent "amb força, satisfet però una mica pressionat" i ha assegurat que "faré tot el que calgui per ser digne de confiança". Vega ha descrit la campanya d'uns dies molt intensos i "amb moments de tot", ha dit.

Per l'actual alcalde, els 40 anys que han governat és un orgull i "ho hem de seguir fent". Vega recordat la crisi que van viure l'any 2017 amb la marxa de Ballart però "sempre hem entès que la ciutat es canvia i es transforma amb l'esforç col·lectiu de tothom sense apropiar-nos de ningú".

"Als que ens diuen 40 anys, els diem que la ciutat s'ha hagut d'equivocar deu vegades, les que ens han votat", ha retret Vega. Ha defensat el programa electoral amb el qual s'han presentat és un programa "molt realista, sense ocurrències i molt objectiu", a diferència d'altres candidatures, ha dit Vega.

El secretari d'organització i número quatre de la llista, Javier García, ha assegurat que "diumenge Terrassa s'hi juga molt i pot anar de pocs vots". Per això ha demanat als assistents que aprofitin les hores que queden fins diumenge "per parlar amb les persones indecises". En el seu discurs, García ha asseverat que el PSC "som els únics que podem garantir un ajuntament que respongui a la voluntat de la majoria dels terrassencs".

"Reivindiquem l'orgull de formar part del PSC, del partit que ha transformat Espanya, Catalunya i Terrassa". García ho ha dit en relació als atacs al PSC dels altres partits durant la campanya. "Diumenge poden passar dues coses, o governem o no governem", ha dit García. El responsable de campanya ha assegurat que "si no governem el que pot venir li pot fer molt mal a la ciutat i ho patirem tots". "És un risc que no ens podem permetre", ha conclòs García.

Per la seva banda, la número 13, Núria Escudé, ha assegurat que "ens omple d'orgull i responsabilitat" haver estat 40 anys al govern de la ciutat i ara més que mai, Vega "ens ha donat motius per confiar".