eleccions municipals 2019

Ballart demana que la ciutadania voti en clau terrassenca

El líder de Tot per Terrassa assegura que volen demostrar que és possible governar sense estar dividit

per Anna Mira, Terrassa , 24 de maig de 2019 a les 18:14 |
Jordi Ballart, Rosa Boladeras i Lluïsa Melgares a la roda de premsa de Tot per Terrassa. | Anna Mira
El candidat de Tot per Terrassa, Jordi Ballart, ha fet un balanç positiu de la campanya electoral. Tot i que Ballart va aturar temporalment la campanya pel "joc brut del PSC i el seu entorn", en una roda de premsa aquest divendres al matí, ha ratificat que la denúncia està presentada als mossos d'esquadra i que ara ells han de fer la feina. 

Ballart va començar la campanya fa quinze dies demanant joc net i amb la voluntat de trepitjar els carrers de Terrassa "en positiu". Ara, a dos dies de les eleccions el candidat ha demanat a la ciutadania que "voti en clau terrassenca". Des de Tot per Terrassa estan convençuts que estan en disposició de guanyar. "Volem demostrar que és possible governar una ciutat sense estar dividit entre independentisme o unionisme", ha manfiestat l'exalcalde socialista. 


El partit de Ballart ha recorregut a través del porta a porta la ciutat i ha visitat més de 45.000 persones. "Tenim uns 250 apoderats i això és un indicador que diumenge pot anar bé", ha assegurat l'alcaldable. Amb optimisme, Tot per Terrassa apunten aconseguir cinc o sis regidors i governar Terrassa els pròxims quatre anys. 

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Terrassa i al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació