VÍDEO Sánchez envia un missatge de suport a Vega

El president del govern demana el vot al partit socialista per "quatre anys de futur i prosperitat" a la ciutat

Acte central del PSC al pavelló de la Vall d'Hebron
Acte central del PSC al pavelló de la Vall d'Hebron | Adrià Costa
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:32h
A dos dies de les eleccions municipals, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha enviat un missatge de suport a l'alcaldable dels socialistes a Terrassa, Alfredo Vega. Davant de la incertesa política pel futur govern municpal, Sánchez demana "no deixar la feina a mitges i votar Alfredo". "Si ho fem Terrassa tindrà quatre anys de futur per avançar cap a la justícia social", diu Sánchez en un vídeo que Vega ha publicat al seu compte de Twitter. 
 

El president espanyol també demana que el vot socialista farà "que la prosperitat arribi a tothom i no només a un grup reduït de veïns de la ciutat". Finalment, el missatge de Sánchez parla dela convivència "deteriorada pel procés". 

Per la seva banda, secretari d’organització de la formació i responsable de la campanya, Javier García, ha fet un balanç positiu de la campanya. "Hem fet molta feina, gràcies a la il·lusió i la implicació de la nostra militància que ha estat cada dia al carrer, fes el temps que fes, explicant la nostra proposta a la ciutadania". Segons García, "el PSC ha fet una campanya positiva, propera i molt explicativa, perquè creiem que el nostre programa d’accions és el millor per a Terrassa.

Les mesures que proposem són ambicioses però també realistes, perquè som responsables i tenim voluntat de govern", ha afirmat el socialista terrassenc.  García ha destacat les paradetes informatives i també el programa porta a porta ha arribat a més de 15.000 llars. 

De cara a diumenge, el PSC Terrassa és optimista, segons García, "creiem que la nostra ciutat és majoritàriament d’esquerres i no independentista". Per això, els socialistes esperen que la gent els torni a donar el seu suport, "com ho van fer en les eleccions generals, perquè Terrassa continuï avançant des del progrés, garantint el benestar i la cohesió social. Som els únics que garantim un govern de tothom i per a tothom", ha afegit.