Les entitats del Consell de Joves no participaran en El Jove perquè «el govern no aposa per les entitats»

El Consell de Joves manté el seu compromís amb la ciutat i seguirà funcionant, amb més força i noves activitats

24 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:16h
Les entitats del Consell de Joves de Terrassa que fa anys organitzem el Jove, hem pres la decisió que aquest any no participaran d'aquesta activitat. En un comunicat les entitats del Consell expliquen que "tot i portar mesos organitzant la festa, la decepció que percebem vers la voluntat de l'Ajuntament de Terrassa de dotar a aquest espai d'una visibilització més alta que la dels darrers anys i, per tant, de valorar a totes les entitats que el formem, ha pesat més". 

El comunica arriba dies després que el Consell de Joves fés una roda de premsa per mostrar la seva decepció pel que fa a l'assignació dels concerts per Festa Major

En el text asseguren que "després d'anys manifestant reiteradament la desmotivació de les entitats vers aquesta consideració, vam fer un comunicat demanant un replantejament de la festa major, que posessin al Jove al lloc on li pertoca i que es tingués com a principal objectiu reforçar a les entitats socials de la ciutat i valorar la tasca que fem". 

Des del Consell expliquen que el manifest "no ha tingut la resposta que esperàvem" i asseguren que el govern "continuava amb la mateixa visió de El Jove dels anys anteriors". "Aquest fet ha provocat que les entitats no sentíssim que complíem amb els nostres objectius", han dit i que es base en l'objectiu d'oferir una festa de qualitat i que les entitats de la ciutat puguin seguir portant a terme accions socials per la ciutat de Terrassa. 

En el text asseguren que les entitats mantindran el compromís amb la ciutat i "seguirem en actiu, amb més força i amb noves activitats".