La UPC de Terrassa comptarà amb un nou espai pels estudiants obert tot l'any

L'"Espai 24" estarà disponible el curs 2019-2020

Edifici TR10 de la UPC  al carrer Colom 2 de Terrassa.
Edifici TR10 de la UPC al carrer Colom 2 de Terrassa. | Cedida
Redacció
24 de maig del 2019
La Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTech (UPC) al campus de Terrassa ha iniciat les obres de readequació de la planta 0 de l’edifici TR10, ubicat al carrer colom, 2, davant de l’edifici històric de l’escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT).

Aquest espai, al que abans hi havia despatxos, es reconverteix en l'"Espai 24", i disposarà de 181 m2 dedicats en exclusiva per a l’ús de l’estudiantat. Romandrà obert durant la major part del dia, gairebé tot l’any, a excepció d’èpoques de baixa activitat acadèmica. Estarà a punt als inicis del curs 2019-2020. 

El nom d’aquest nou equipament  il·lustra clarament el seu objectiu: oferir un zona de treball, de reunió i d’estudi dinàmica i flexible a l’estudiantat de la Politècnica a Terrassa durant gairebé tot el dia i la major part dels dies de l’any, a excepció d’èpoques amb baixa activitat acadèmica.

Les obres s’allargaran durant tot l’estiu per tal que els estudiants l’ocupin i el comencin a utilitzar a principis del curs vinent. ‘L’Espai 24’ tindrà una superfície útil de 181 metros quadrats i serà una zona multi tasques a la que l’estudiantat podrà realitzar treballs en grup, estudiar individualment o senzillament passar una estona de descans amb els companys i companyes. “Per això”, segons explica Joaquim Marquès, sotsdirector d’infraestructures de l’ESEIAAT, “hem plantejat l’interior amb un mobiliari  variat, sense  uniformitats, per crear llocs d’estudi molt reservats i alhora àrees de treball en grup.”

Segons l’estudiant Pau Maza, membre de la Comissió Executiva de la Delegació d’estudiants de l’ESEIAAT, ‘l'"Espai 24" és un equipament llargament esperat per tota la comunitat estudiantil de la UPC a Terrassa i per això n’estem molt contents sabent que el curs que ve ja el podrem ocupar. Poder comptar amb un lloc de la universitat durant gairebé tot l’any i a qualsevol hora ens permet planificar amb molta més flexibilitat el temps  d’estudi  i a més crec que generarà sinergies molt interessants entre estudiants de diferents disciplines”, conclou Maza.