Matilla: «Arribem a les eleccions amb clares opcions de guanyar a Terrassa»

Terrassa en Comú ha fet l'acte central de campanya amb un sopar-concert a La Revolta

Xavi Matilla a l'acte final de campanya de TeC.
Xavi Matilla a l'acte final de campanya de TeC. | Anna Mira
23 de maig del 2019
Actualitzat a les 23:33h
"El canvi a Terrassa vindrà amb TeC". Optimista i convençut que a partir de diumenge se'ls girarà molta feina. Així s'ha mostrat el candidat a l'alcaldia del Terrassa en Comú (TeC), Xavi Matilla, a l'acte final de campanya. "Avui estem on volíem estar", ha confessat l'alcaldable dels comuns qui ha qualificat la campanya de positiva "fugint dels draps bruts d'altres formacions", ha afegit en relació a la picabaralla que els últims dies han protagonitzat Jordi Ballart i el PSC.

Com ha fet durant tota la campanya, Matilla s'ha reiterat en la convicció que diumenge a Terrassa "hi haurà un canvi i s'obrirà una nova etapa a la ciutat". "El que hem de defensar és que el canvi sigui progressista i un projecte per a tota la ciutat, sense deixar cap barri enrere", ha afegit. Per Matilla "la llavor que vam plantar fa quatre anys l'hem de seguir regant i continuar mirant més enllà independentment de què passi diumenge".

L'acte dels comuns amb sopar i música inclosa s'ha fet a La Revolta i també ha comptat amb la presència de l'exdiputat, Marcelo Expósito. En una reflexió sobre la situació actual, Expósito ha asseverat que "entrem en uns temps on haurem de marcar una línia vermella entre la defensa de la vida i la corrupció de la mateixa". Per l'exdiputat els comuns "hem marcat un període que hem de considerar històric" en relació a l'entrada a les institucions d'ara fa quatre anys i ha afegit que "a les municipals de diumenge ja no hem de votar amb l'eufòria que ho vam fer el 2015 sinó amb el convenciment que els canvis polítics que hem protagonitzat han valgut la pena".

La periodista Cristina Fallarás, ha estat la segona convidada de la vesprada qui ha volgut deixar molt clar que "hem vingut a reconquistar tot el que ens han pres". Segons Fallarás "la política a Espanya s'ha creat amb abstarccions buides de persones" i ha acabat explicant que ha volgut acabar la campanya a Terrassa perquè "m'interessen les ciutats mitjanes com Terrassa perquè és on es teixeix la substància d'allò humà i no de l'abstracció".

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Terrassa i al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis