Junts per Terrassa reivindica Puig com el candidat que «pot fer més país des d’una ciutat»

El número dos de la candidatura terrassenca ha assegurat que "si la justícia és com ha de ser vindrà a fer d’alcalde"

Acte final de campanya de Junts per Terrassa.
Acte final de campanya de Junts per Terrassa. | Anna Mira
23 de maig del 2019
Actualitzat a les 22:01h
"Ningú pot fer més país des d'una ciutat que Lluís Puig". Amb aquestes paraules el número dos de la candidatura de Junts per Terrassa (JxT), Miquel Sàmper, ha parlat del cap de llista, Lluís Puig, exiliat a Brussel·les. En un acte a la plaça Salvador Espriu de la ciutat, Sàmper, ha parlat de Puig com l'home que "farà ciutat i farà país, que és la visió política actual".

El número dos també ha recordat que "si la justícia és com ha de ser vindrà a fer d'alcalde" en relació a la possibilitat que hi hagi sentència absolutòria per malversació. Segons Sàmper "mai a la vida de la falsa democràcia que vivim hi ha hagut una llista municipal amb un pres polític i un exiliat" i s'ha mostrat confiat que "A Europa no hi ha cap jutge que doni la raó a la justícia espanyola". "Serà la sentència del Tribunal d'Estrasburg la que posi ordre", ha insistit.

En la mateixa línia ha parlat el sociòleg Salvador Cardús, qui ha dit que "Puig és qui pot fer més per Terrassa". "No hi ha pedagogia sense dignitat com la que ens demostren Josep Rull i Lluís Puig". Cardús també ha assegurat que "la fragmentació del vot només ha fet una cosa bona i és obligar a fer pactes per aconseguir una majoria de govern".

Per la seva banda, la número tres, Meritxell Lluís, ha asseverat que "treballar per la independència no és incompatible amb treballar per Terrassa" i ha recordat que la seva candidatura posa les persones al centre i prioritza el progrés econòmic per garantir el procés social.

"Farem que l'educació i la cultura estigui a l'abast de tothom", ha explicat Lluís. I ha reiterat en el compromís de Junts per Terrassa "per defensar els interessos de tots els ciutadans independentment de qui tingui les competències en cada matèria o independentment de qui governi en les altres institucions". "Ho farem amb la responsabilitat, el compromís i la fermesa de Puig i Rull", ha conclòs Lluís. 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Terrassa i al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis