Ingressen a presó dos homes que transportaven un carregament de 23 quilos d’haixix a Rubí

La droga, valorada en 128.000 euros, estava empaquetada al maleter d’una furgoneta

Redacció
23 de maig del 2019
Haixix localitzat pels Mossos d'Esquadra
Haixix localitzat pels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Rubí han detingut dos homes de 23 i 20 anys de nacionalitat francesa com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i d’un altre de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Els fets es van produir el passat 19 de maig pels volts de les 18.30 h quan els agents van rebre un avís en què se'ls informava que a la carretera de Sabadell hi havia una furgoneta carregada de droga. En arribar al lloc, els agents van localitzar la furgoneta i poca estona després van veure dos homes que s’acostaven al vehicle, però en veure els policies van intentar fugir. En la fugida els homes es van separar sense èxit, ja que finalment els agents els van detenir.

Els arrestats van intentar desfer-se d’un telèfon que va ser localitzat pels agents i durant l’escorcoll es van localitzar dos telèfons més i 745 euros en bitllets petits que duien a sobre.

Dins del vehicle hi havia cinc paquets d’haixix d’un pes total de 23 quilograms. Aquesta substància, venuda al detall, té un valor al mercat il·lícit de 128.000 euros.

Els arrestats van passar a disposició judicial i han ingressat a presó per ordre del jutjat de guàrdia de Rubí.