eleccions municipals 2019

Recta final de campanya: Aquesta és l'agenda dels partits

Consulta tots els actes de campanya dels diferents partits polítics

per Redacció, 22 de maig de 2019 a les 19:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Despés de la tradicional enganxada de cartells aquesta passada nit, avui divendres 10 de maig arrenca la campanya de les eleccions municipals del pròxim diumenge 26 de maig. Una cursa per saber qui serà l'alcalde de Terrassa pels pròxims quatre anys i de quina manera es formarà un govern on caldran pactes i acords entre partits. Cada dia LaTorre oferirà els principals actes de campanya dels partits polítics que opten a formar part de l'ajuntament terrassenc i també d'algunes poblacions de l'entorn. 

 

Dijous 23 de maig

- Debat de Cultura Popular a les 19.30h al Centre Cultural 


- PSC: A les 11h roda de premsa per presentar les propostes de territori al carrer de Cuba 24 (Can Palet de vista Alegre). 

- TeC: A les 12h roda de premsa Davant Sant Llatzer (Plaça Dr Robert 1) amb Xavi Martínez, Xavier Lleonart i Gemma Tarafa, comissionada de salut Ajuntament de Barcelona per parlar les propostes  estrella de salut. Acte final de campanya a les 20.30 h a La Revolta (carrer Volta 5). 

 

- Junts per Terrassa: Acte final de campanya a les 20h a la plaça Salvador Espriu. 
 


- CUP: Carpa a la plaça de Can Roca de 10 a 13 hores. A les 12h roda de premsa per explicar programa al Vapor Ventalló. De les 17 a les 20 h carpa informativa a la Torre del Palau (17 a 20 hores).

- PP: Roda de premsa sobre ocupacions a les 10h a la Creu Gran. 

- Terrassa per la República: Bicicletada popular a les 19.30h pels carrers de Terrassa. Sortida des de la plaça de la bicicleta. 

 

- Podem - Ive: Acte central a les 19h al Centre Cívic Francesc Macià 
 


Divendres 24 de maig

- ERC: Acte final de campanya a les 19h a la plaça del Progrés. 

- CUP: De 10 a 13 h carpa al carrer Major (10 a 13 hores). A les 12h roda de premsa per valorar la campanya i a les 19.30 h acte de tancament (lloc pendent de confirmar)

- PP: roda de premsa a les 10h davant d'Eco Equip (c/ L'esla, 34. Pol. Ind. Santa Eulalia) per parlar de neteja. 


Dissabte 25 de maig

- CUP: A les 18 hores reunió d'apoderades al local de la CUP (arretera Montcada, 155)


Diumenge 26 de maig

- CUP: Nit electoral i seguiment de resultats a la Coral dels Amics (des de les 20 hores). 


 

Totes les llistes de les eleccions municipals a Terrassa i al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis
 

 

Participació