La ministra d'Hisenda a Terrassa: «El PSC ha de fer dels espais públics un espai de convivència»

María Jesús Montero ha descrit l'alcaldable Alfredo Vega com "el referent honest i compromès"

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, i l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega.
La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, i l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega. | Cedida
Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:01h
La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ha visitat Terrassa en una trobada amb veïns al barri de Les Arenes. Ho ha fet acompanyada per l'alcalde i candidat a l'alcaldia de Terrassa, Alfredo Vega, a qui ha descrit com "el referent honest i compromès del PSC a Terrassa.

Per Montero les eleccions d'aquest diumenge 26 de maig "han de continuar amb l'onada d'il·lusió i esperança que van representar les eleccions generals del 28 d'abril". "El PSOE ha de completar el puzle amb una majoria socialista a Europa i també als municipis". "Tots hem de remar en la mateixa direcció", ha dit la ministra a la plaça García Lorca de Terrassa.

La responsable d'Hisenda ha assegurat també que "els municipis han de fer dels espais públics un espai de convivència on ningú se senti exclòs per la seva manera de pensar i on la tolerància, el diàleg i el respecte a la llei siguin les senyes d'identitat de tots els que estimem Catalunya i Espanya", ha conclòs Montero.

Per la seva banda, l'alcaldable socialista ha agraït la presència de la ministra a la ciutat. "És una satisfacció que el govern central vingui a Terrassa. Estàvem acostumats a un govern del PP que mai apareixia teníem problemes per anar a Madrid per exposar problemes". Vega també ha retret que els contactes amb la Generalitat no siguin tot el fluid que ells voldrien.

El candidat socialista ha fet una llista de peticions a la ministra d'Hisenda per Terrassa. D'una banda li ha demanat canvis en el finançament dels ajuntaments. "La regla de la despesa ens té una mica oprimits", ha indicat Vega.

Actuacions conjuntes de les diferents administracions per actuar en matèria d'habitatge o més inversions en infraestructures han estat les altres dues peticions que Vega ha traslladat a la responsable d'Hisenda del govern de Pedro Sánchez. "Els poso deures", ha dit l'alcaldable socialista a Montero.
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Terrassa i al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis