TeC vol posar Terrassa a la zona tarifària 2 de la mà de Colau

Matilla assegura Terrassa ha d'estar present als òrgans on es decideix la mobilitat metropolitana

Ada Colau i Xavi Matilla a la presentació de la candidatura de TeC per les eleccions municipals.
Ada Colau i Xavi Matilla a la presentació de la candidatura de TeC per les eleccions municipals. | Cedida
Redacció
21 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:55h
Terrassa en Comú (TeC) assegura que si guanya a Terrassa i Colau ho fa a Barcelona "s'obre una oportunitat que no podem deixar passar per tal d'aproximar la zona 2 a la nostra ciutat". Ho ha dit l'alcaldable, Xavi Matilla en una roda de premsa per denunciar "el greuge que suposa estar a la zona tarifària 3". Des de Terrassa en Comú també han assenyalat el PSC "qui ha demostrat incapacitat a Terrassa per revertir aquesta situació". "Un partit que va ser el responsable que Terrassa estigués, inicialment, dins d'aquesta zona 3 i durant aquests anys ha estat incapaç de solucionar-ho", ha afegit Matilla. 

Els comuns terrassencs també demanen que Terrassa estigui present en aquells òrgans metropolitans on es decideix la mobilitat de l'àmbit metropolità així com que Terrassa "recuperi la força de negociació i de decisió en l'àmbit metropolità no només per revertir la situació de la zona 3 sinó per poder reclamar altres infraestructures imprescindibles per a la nostra ciutat com l'estació de Can Boada".

"La cobertura del tram de ferrocarril entre la passera de vianants entre Can Boada i Ca n'Aurell fins al pont de Vacarisses seria un gran avenç per a molts ciutadans i se superaria una barrera històrica que hi ha hagut en aquests barris", ha conclòs l'alcaldable dels comuns. 

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Terrassa i al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis