Agenda de la campanya electoral a Terrassa per aquest dimarts

Consulta tots els actes de campanya dels diferents partits polítics

Un calendari
Un calendari
Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:36h
Despés de la tradicional enganxada de cartells aquesta passada nit, avui divendres 10 de maig arrenca la campanya de les eleccions municipals del pròxim diumenge 26 de maig. Una cursa per saber qui serà l'alcalde de Terrassa pels pròxims quatre anys i de quina manera es formarà un govern on caldran pactes i acords entre partits. Cada dia LaTorre oferirà els principals actes de campanya dels partits polítics que opten a formar part de l'ajuntament terrassenc i també d'algunes poblacions de l'entorn. 
 

Dimarts 21 de maig

Debat de la Cecot: A les 8.30h a la Seu d ela Cecot. 

Debat del Centre d’Estudis Històrics de Terrassa: Al es 20h a la Societat Coral Amics de les Arts. 

- PSC: La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, visita Terrassa Montero farà una trobada amb veïns i veïnes al barri de Les Arenes, acompanyada per l’alcalde i candidat a l’alcaldia de Terrassa, Alfredo Vega, a les 19 a la Plaça García Lorca.

- TeC: A les 11h roda de premsa amb Xavi Matilla, Lucia Martín, ex diputada i candidata de Barcelona en Comú i Xavi Martínez  per parlar les propostes d'habitatge del programa de TeC, davant Societat Municipal d' Habitatge (Carrer Pantà, 30). I a la tarda, col·loqui sobre salut pública a les 19 h a la plaça Can Palet.

- ERC-MES: Convocatòria de l'Assemblea de les dones dEsquerra Terrassa que explicaran les seves propostes a partir de les 17h a la Plaça Vella. 

- Cs: A les 13 h roda de premsa a l'avinguda Jacquard cantonada amb carrer Salmerón  per presentar proposta electoral de Cs per al Parc de Vallparadís. I a la tarda cafè ciutadà: "Inclusió, igualtat i temes socials" a les 19.30 h al Centre Cívic Can Tusell (carrer Tarragona, 101).

- CUP: Roda de premsa a les 11h sobre propostes pel nou Equipament d'Economia Social de Terrassa.

- PP: A les 11h roda de premsa per parlar de família a la plaça Vella. 
 

Totes les llistes de les eleccions municipals a Terrassa i al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis