El PSC respon a Ballart: «Ja estem cansats del seu victimisme»

En un comunicat els socialistes acusen el líder de Tot per Terrassa "d'intentar treure rèdit electoral"

Candidatura del PSC per les eleccions municipals a Terrassa 2019.
Candidatura del PSC per les eleccions municipals a Terrassa 2019. | Cedida
Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:53h
El PSC de Terrassa no ha trigat a contestar el comunicat que ha fet públic aquesta tarda el partit Tot per Terrassa on s'explica que el seu líder, Jordi Ballart, atura la campanya per "joc brut del PSC i el seu entorn". 

En un comunicat aquest vespre, el partit socialista titlla de "greus acusacions" les recollides en el comunicat de Tot per Terrassa" i manifesten que "lamentem les acusacions directes que es fan sobre el PSC i exigim claredat i concreció, ja que no exposa arguments sinó insinuacions".

En el text els socialistes expliquen que "acusar d'aquesta manera una formació política democràtica per intentar treure rèdit electoral ens sembla una mala estratègia". "No tolerarem que constantment se'ns situï com a instigadors de falses conspiracions, ja estem cansats del seu victimisme", expliquen.

El comunicat del PSC també fa referència al fet que l'anunci s'ha fet poc abans de l'inici d'un debat electoral on Ballart hi havia de prendre part. "Entenem que els debats són els millors espais per dirigir-se a la ciutadania i, si ho considera, denunciar situacions injustes", afegeixen.