Ballart atura la campanya per «joc brut de l'entorn del PSC»

El partit Tot per Terrassa ha demanat una reunió amb els socialistes i ha posat una denúncia als Mossos

Jordi Ballart a l'acte central de campanya.
Jordi Ballart a l'acte central de campanya. | Anna Mira
Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat el 22 de maig a les 12:36h
Jordi Ballart atura els seus actes de campanya electoral. Així ho ha comunicat el seu partit, Tot per Terrassa aquest dilluns a la tarda. Ballart ha pres aquesta decisió pel "joc brut de l'entorn del PSC i mitjans còmplices". El partit ha confirmat a LaTorre que es tracta d'una decisió personal i que l'alcaldable es retira, de moment, dels actes previstos. 

En un segon comunicat Tot per Terrassa ha explicat que el partit ha demanat una reunió amb el PSC per parlar "sobre la campanya de difamació contra Jordi Ballart" i que ha interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra. 
 
En el comunicat s'explica que Ballart està "cansat de les moltes mentides que s'inventen des de l'entorn socialista i de la campanya de desprestigi que estan creant i no penso entrar en el seu joc", assegura. Aquest és el motiu pel qual atura les activitats previstes per les pròximes hores o dies. Des de Tot per Terrassa han explicat que estan analitzant la situació per veure com es procedeix a partir d'ara.

"Saben que poden perdre la 3a ciutat de Catalunya i tenen pànic perquè només els interessa mantenir el poder", es diu en el comunicat. Ballart afegeix que "m'han amenaçat que la campanya de difamació s'¡ntensificarà en els propers dies". De fet la setmana passada Ballart ja va fer públic a la xarxa un escrit en contra de pintades que havia rebut als cartells electorals. "Aquesta no és la política que vull per a la meva ciutat, ni a les campanyes electorals", conclou Ballart en el comunicat.