El PP vol endurir les normatives per a la «immigració il·legal» a Terrassa

Pels populars es tracta "d'assegurar convivència i ordre a la ciutat"

Álex Rodríguez a la roda de premsa d'immigració.
Álex Rodríguez a la roda de premsa d'immigració. | Cedida
Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:11h
El Partit Popular de Terrassa ha presentat aquest dilluns al matí les seves propostes en relació a la immigració. Segons l'alcaldable, Álex Rodríguez, cal aconseguir una "immigració legal, ordenada i integrada que respecti els nostres valors occidentals, les tradicions i les lleis". Per això, els populars aposten per modificar algunes normatives existents. D'una banda aposten perquè l'ajuntament detecti els pisos sobre ocupats amb persones sense permís de residència i ho notifiqui a la Policia Nacional "per acabar amb els conflictes veïnals", ha afirmat Rodríguez.

Una altra de les propostes del PP local és que s'incrementin el nombre d'inspeccions per detectar els comerços que no respecten les normatives municipals vigents "per qüestions de seguretat i de competència deslleial". Finalment, també consideren necessari castigar els immigrants il·legals amb informes negatius de reagrupament familiar "quan incompleixin la normativa de civisme i convivència", ha afegit el líder popular.

Per Rodríguez es tracta "d'assegurar convivència i ordre a la ciutat sense menysprear ningú", una feina que segons l'alcaldable "cal actuar de manera decidida i no com ho ha fet el PSC durant quaranta anys".

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Terrassa i al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis