Tot per Terrassa proposa crear un complex públic de pisos tutelats per a la gent gran

El partit de Ballart també considera que s'ha de fer "una revolució del servei a domicili"

Entrevista a Jordi Ballart de Tot per Terrassa.
Entrevista a Jordi Ballart de Tot per Terrassa. | Albert Bagué
Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:29h
La candidatura de Tot aposta per impulsar habitatges tutelats per a persones grans. La proposta del partit que lidera Jordi Ballart té la voluntat de cobrir les necessitats de persones "que no necessiten estar en una residència". L'alcaldable del partit municipalista considera que "el complex públic de pisos tutelats podria estar ubicat en algun equipament que actualment estigui infrautilitzat i que pugui reconvertir els seus usos". 

El partit municipalista també aposta per fer "una revolució del servei a domicili per a les 4.000 persones i famílies que el requereixen". Així de clara s'ha mostrat la Núria Ferrer, inspectora de Serveis Socials de la Generalitat i una de les especialistes que ha col·laborat en la creació del programa electoral de Tot per Terrassa.

També ha destacat que reclamaran a la Generalitat les inversions pendents que tenen amb la ciutat com per exemple "les noves residències pendents de Sant Pere Nord, la del barri de Ca n'Anglada que ha d'anar situada a l'avinguda Barcelona a l'antic Cinema l'Avenida i la de la zona sud de Terrassa".