L'Egara es penja la medalla de campió de lliga masculina d'hoquei herba

Els terrassencs van guanyar 2 a 1 al Polo

20 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:28h
El Club Egara s'ha proclamat campió de la lliga masculina de divisió d'honor aquest diumenge 19 de maig. Ho ha fet després de superar el Reial Club de Polo de Barcelona per dos gols a un. Pau Quemada i Josep Romeu han estat els autors dels dos gols que ha donat la victòria als vallesans. Amb aquesta, l'Egara ha aconseguit la seva quinzena lliga.

Les Semifinals es van jugar dissabte. El Real Club de Polo es va classificar per disputar la final al superar al Club de Campo a la tanda dels shoot outs, 2-2 (4-2).; el Club Egara al vèncer a l’Atlètic Terrassa per 2-1.

Durant la final el marcador es va mantenir inamovible fins el tercer temps quan Pau Quemada va inaugurar -lo pels ratllats (minut 37), Pepe Romeu va ampliar la diferència pels del Pla del Bon Aire vuit minuts desprès. David Alegre, al minut 61, marcaria el gol pel Real Club de Polo. Resultat amb el que s’arribava al final del temps reglamentari i què donava el títol al Club Egara, títol que no aconseguia des de la temporada 2015-2016,.

Els Premis Individuals també van tenir com a protagonista als components del Club Egara.
Vicenç Ruíz (Club Egara) va rebre el de Millor Jugador, Quico Cortés (Club Egara), el de
Millor porter i Josep Romeu (Club Egara) el de Màxim Golejador.

El club reivindica el planter de jugadors que formen l'equip de Divisió d'Honor. En total dotze dels jugadors són de Matadepera, vuit de Terrassa i un de Vacarisses.