Gala Pin: «ERC promet tot i no fa res»

TeC ha insistit en la seva voluntat de liderar el canvi progressista i d’esquerres a la ciutat

Agnès Petit, Xavi Matilla, Xavier Domènech i Gala Pin a lacte central de Tec
Agnès Petit, Xavi Matilla, Xavier Domènech i Gala Pin a lacte central de Tec | Cedida / Gemma Miralda
18 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:12h

El Centre Cívic Montserrat Roig ha acollit l'acte central de campanya de Terrassa en Comú (TeC). Un acte que ha servit per mostrar, una vegada més, la voluntat del partit de "liderar el canvi progressista, d'esquerres i per a tots els barris", ha expressat l'alcaldable del partit, Xavi Matilla.

La regidora de Barcelona en Comú, Gala Pin, ha insistit en la idea de "teixir aliances metropolitanes per fer el canvi a Catalunya". "Barcelona necessita Terrassa", ha dit Pin en la seva intervenció qui també ha reclamat que la Generalitat "compleixi amb les seves obligacions i torni a prioritzar les necessitats de la gent per sobre dels interessos partidistes". "Necessitem que els partits que governen Catalunya deixin de barallar-se com nens petits", ha assegurat Pin.

En concret Pin ha parlat d'ERC com el partit que "pateix una esquizofrènia política galopant, que parla de república però vota en contra de regular els lloguers", ha manifestat la regidora barcelonina. "ERC promet tot i no fa res", ha expressat.

En relació al govern socialista terrassenc Pin l'ha titllat de "govern caduc, envellit i massa capturat amb els favors que deu". El PSC no té dignitat per posar els interessos de la gent per sobre, ha conclòs.

L'acte també ha comptat amb Xavier Domènech qui ha recordat que "no entendríem el la municipalització de l'aigua sense la irrupció de TeC a l'ajuntament l'any 2015". Domènech ha parlat de Matilla com una persona que "m'ha impactat per la seva honestedat, expertesa, professionalitat. Mai he conegut ningú que pensés tant per la seva ciutat", ha afegit.

Per la seva banda, Matilla ha reiterat en la idea que "Terrassa necessita un canvi amb gent que sigui una veritable renovació, amb gent vingui sense motxilles i no tingui el perill de caure amb inèrcies del passat". "El canvi a la ciutat necessita un govern d'esquerres i progressista, amb capacitat de renovar el projecte de ciutat", ha puntualitzat Matilla. 

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Terrassa i al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis