Comença una nova edició del «Tapa en tapa»

Fins el 16 de juny es podran degustar tapes i begudes per 3 euros

Presentació de la 10a edició del 'Tapa en Tapa'
Presentació de la 10a edició del 'Tapa en Tapa' | Aj. Terrassa
Redacció
17 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:50h
Aquest divendres 17 de maig arriba la 10a edició del "Tapa en tapa", la tradiiconal ruta de tapes per restaurants i bars de la ciutat. Fins el 16 de juny cada establiment presenta una tapa a concurs a un preu únic de 3 € acompanyada d’un quinto o canya de cervesa Estrella Damm.

La Ruta, en la que enguany hi participaran 50 establiments i que tindrà lloc del 17 de maig al 16 de juny, està organitzada pel Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca amb el patrocini de l’empresa Damm i la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa. 

Com funciona?

Dirigir-vos a qualsevol dels establiments, tasteu la tapa i entregueu la guia per tal que us posin el segell del local. Valoreu la tapa (5 “m’ha agradat molt” i 1 “no m’ha agradat”). Podeu adreçar-vos a un altre establiment a tastar una altre tapa i així successivament. Un cop acabada la campanya, dipositeu la guia segellada, amb la butlleta, emplenada amb les vostres dades a l’oficina de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa (Masia Freixa), al Gremi d’Hostaleria (ctra. Castellar, 94) al Zurito (c. de la Rasa, 70), al Sa Illa (pl Salvador Espriu, 3) i a la Torreta (c.Nou de Sant Pere, 50).

Optaran al premi les guies que hagin completat un mínim de 25 segells. En el cas d’haver-hi més de tres guies que complexin els requisits, es farà un sorteig. Els guanyadores es comunicaran personalment a traves de la pagina web i s’hauran d’acreditar amb el DNI.