Podem-Ive proposa reforçar l'atenció integral dels Serveis Socials municipals

La candidatura aposta per lluitar contra les desigualtats

Candidats de Podem-Ive Terrassa.
Candidats de Podem-Ive Terrassa. | Cedida
Redacció
16 de maig del 2019
Lluitar contra les desigualtats i construir drets per a l'autonomia personal. Aquests són els dos objectius principals de la coalició Podem-Ive per les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. La candidatura d'esquerres considera imprescindible parlar d'inclusió, de cohesió, de drets i benestar "per fer possible el dret a la ciutat, amb actuacions de millores de barris, antigentrificació, amb equitat socio espacial i garantia d'habitatge assequible". També asseguren que reivindicaran equipaments i serveis de proximitat "que milloren la qualitat de les persones" a altres administracions competents.

Repensar el model dels Serveis Socials Municipals "reforçant l'atenció integral dels serveis socials amb salut, educació, ocupació, habitatge" és una de les propostes que fa la candidatura Podem-Ive pels pròxims quatre anys a la ciutat. També volen prioritzar la prestació de serveis de Teleassistència, SAD, i menjador a domicili, o vetllar perquè tothom independentment de la seva situació econòmica "pugui accedir a l'oferta d'activitats de lleure".

Així, les seves propostes passen per "polítiques integrals, basades en la protecció dels drets i les llibertats". "La ciutat ha de ser un espai d'equitat i la protagonista del disseny, l'organització i la transformació de la realitat social és la ciutadania", asseguren. Per fer-ho es comprometen a crear una "Estratègia d'Inclusió i de Reducció de les Desigualtats Socials de Terrassa 2019-2029" que estableixi "un diàleg transparent i un marc de coordinació i col·laboració estable entre les associacions del tercer sector i la societat civil organitzada". 
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Terrassa i al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis