La Síndica de Terrassa proposa col·locar plaques commemoratives en record del temporal de vent del 2014

Redacció
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:26h
Molts dels arbres del Parc de Sant Jordi van ser víctimes del fort vent.
Molts dels arbres del Parc de Sant Jordi van ser víctimes del fort vent. | Cristóbal Castro
La Síndica Municipal de Greuges de Terrassa, Isabel Marquès i Amat ha suggerit a l'ajuntament la col·locació de diverses plaques commemoratives en record del temporal de vent "excepcional" del 9 de desembre de 2014.

Terrassa va patir el 9 de desembre de 2014 un temporal de vent excepcional amb un tràgic balanç de dues persones mortes en caure’ls un mur de contenció de l’avinguda de Jaume I i nombrosos ferits i danys materials en el nucli urbà i a l’entorn natural.

La Síndica ha rebut a la seva oficina, durant aquest mes de maig, un col·lectiu de persones que es van veure directament afectades per les conseqüències d’aquell temporal de vent per això considera que es podrien instal·lar diverses plaques commemoratives en els indrets de la ciutat on l’afectació va ser més virulenta per perpetuar el record i homenatjar les dues víctimes mortals i les persones que van patir-ne les conseqüències.

Segons la Síndica també s'hauria de posar als projectes d'Arllibre, d'intercanvi de llibres, que hi ha a la ciutat fets amb els troncs d'arbres caiguts.