Cs vol traslladar les dependències municipals de la plaça Didó a l'estació d'autobusos

Roda de premsa de Cs a l'estació d'autobusos.
Roda de premsa de Cs a l'estació d'autobusos. | Anna Mira
15 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:37h
Convertir l'actual estació d'autobusos de Terrassa en un edifici per acollir les dependències municipals de la plaça Didó. Aquesta és la proposta estrella de Cs en matèria d'equipaments que han presentat aquest dimectes al migdia. L'alcaldable dels taronges, Javier González, ha explicat que la segona fase del projecte que canviarà l'entrada de la ciutat, l'estació d'autobusos està planificada a tocar dels jutjats i la nova estació de FGC, encara per construir. 

D'aquesta manera l'estació d'autobusos de Terrassa, tal com es coneix actualment, serà història d'aquí uns anys i en el seu lloc González considera que cal ubicar-hi les dependències municipals de l'atenció ciutadana, atenció a l'empresa o a les entitats amb l'objectiu de fer "una proposta d'esponjament del centre de la ciutat". 

A més a més, per Cs caldria fer un pàrquing municipal a sota del nou edifici i garantir l'aparcament gratuït per a totes les persones que vagin a fer tràmits municipals. González ho considera una "aposta transformadora de la ciutat" per donar continuïtat al projecte "de transformació de l'entrada de Terrassa". 

Segons la proposta de Ciutadans, els espais de la plaça Didó "s'haurien de reconvertir i a promoure construcció d'habitatge a través de col·laboració público-privada". Segons González aquest canvi "faria que la construcció del nou edifici pugui sortir de franc". 

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Terrassa i al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis