Ballart: «Estem disposats a donar la sorpresa el 26-M»

Tot per Terrassa torna a omplir el Centre Cultural a l'acte central de campanya

Jordi Ballart a l'acte central de campanya.
Jordi Ballart a l'acte central de campanya. | Anna Mira
14 de maig del 2019
Actualitzat el 15 de maig a les 16:38h
La candidatura Tot per Terrassa ha celebrat el seu acte central de campanya aquest dimarts 14 de maig al Centre Cultural de Terrassa ple de gom a gom per militants i simpatitzants del partit que ha creat l'exalcalde socialista, Jordi Ballart. A dotze dies de les eleccions, Ballart 
s'ha mostrat convençut per guanyar les eleccions municipals. "Estem més forts, més ferms i més il·lusionats que mai, disposats a donar la sorpresa el dia 26", ha sostingut Ballart.

En el seu discurs, l'alcaldable de Tot per Terrassa ha assegurat durant aquests mesos "ens han posat pals a les rodes i ens han posat moltes adversitats" però ha assegurat que actualment hi ha més de 3.000 persones inscrites al projecte. Ha recordat també que el partit ha nascut des de baix i ha fet un programa "que situa els ciutadans de Terrassa al centre defugint de les polítiques de partit", ha afegit Ballart.

Entre les propostes estrelles de Tot per Terrassa destaquen la creació de la regidoria de Benestar Animal, la gratuïtat de l'autobús per les persones que vagin a l'hospital, la supressió del peatge de Les Fonts o l'augment de la Policia Municipal per "recuperar la policia de proximitat que genera seguretat". Entre les 1.200 propostes del programa també s'inclou el cobriment de la riera de Palau o la naturalització de la riera de Les Arenes. Ballart també ha anunciat que s'han de recuperar "espais en desús" com la masia de Can Marcet al barri de Can Boada, "parlarem amb el propietari perquè la ciutat recuperi aquest espai", i s'ha compromès també a crear una borsa de lloguer de locals comercials "per potenciar el comerç de proximitat".

La directora de l'escola Montserrat i número quatre a la llista de Ballart, Núria Marín, s'ha compromès a no permetre cap desnonament on hi hagi infants. Així ho ha dit en la seva intervenció on també ha destacat que cal "prioritzar projectes socioeducatius de base comunitària. Per la seva banda, la número dos, l'actriu Rosa Boladeras, ha assegurat que en l'àmbit cultural "sacsejarem molt fort l'ajuntament" perquè les arts i la cultura "siguin d'accés universal".

Finalment Jordi Ballart ha assegurat que la seva candidatura és la de la "Terrassa plural, real i diversa" i que cap partit els farà callar davant d'aquestes reivindicacions. "Seré l'alcalde de tothom, no d'un partit i no em tancaré al despatx sinó que estaré al peu de carrer cada dia", ha conclòs Ballart.

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Terrassa i al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis