TeC reivindica una nova estació de FGC al sector industrial de Palau Sud

També proposen reintroduir activitats econòmiques a la trama urbana de la ciutat

Xavi Matilla i Agnès Petit a la roda de premsa d'ocupació al polígon Colon II.
Xavi Matilla i Agnès Petit a la roda de premsa d'ocupació al polígon Colon II. | Cedida
Redacció
14 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:00h
La campanya per les eleccions municipals del 26 de maig d'aquest dimarts va d'ocupació. Terrassa en Comú també ha decidit desplaçar-se a un dels setze polígons de la ciutat. En el seu cas han escollit Colon II per presentar les propostes en matèria d'ocupació que plantegen de cara al pròxim mandat. Una de les apostes dels comuns és reivindicar una nova estació de FGC situada al sector industrial de Palau Sud. Segons l'alcaldable, Xavi Matilla, hauria de situar-se entre l'actual estació de Les Fonts i el futur baixador dels Jutjats per "dotar l'àmbit de Palau d'un valor estratègic i d'una escala metropolitana".

Matilla també ha remarcat la necessitat de desenvolupar el sector de Bellots així com de "reintroduir activitats econòmiques a la trama urbana de la ciutat". En concret des de TeC asseguren que "a les darreres dècades s'ha expulsat l'activitat econòmica i la indústria a l'interior de la ciutat, una activitat que creiem que té espais per a reintroduir-la a la ciutat, fomentant l'activitat vinculada a la innovació, al coneixement, a la indústria 4.0", ha afegit Matilla.

L'objectiu dels comuns també implica modernitzar els polígons industrials de la ciutat "que es troben "en un nivell d'obsolescència i amb mal estat de conservació i amb al voltant del 40% de naus/parcel·les buides", ha insistit Matilla qui ha posat sobre la taula la proposta de fer un Pla integral dels setze polígons de Terrassa "per activar-los".

 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis