El PP assegura que invertirà dos milions d'euros en polígons el pròxim mandat

L'alcaldable del partit local considera que el PSC els ha "abandonat"

Álex Rodríguez a la roda de premsa del PP sobre polígons industrials.
Álex Rodríguez a la roda de premsa del PP sobre polígons industrials. | Anna Mira
14 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:25h
El Partit Popular de Terrassa aposta per invertir en els polígons industrials de Terrassa com a mecanisme de generació d'ocupació. Així ho ha explicat l'alcaldable dels populars, Álex Rodríguez, aquest matí en una roda de premsa en el polígon industrial de Can Palet. Assegura que si ells governen s'invertiran, "com a mínim", mig milió d'euros anuals als polígons industrials de la ciutat. Així, els populars es comprometen a destinar dos milions d'euros a fer manteniment, neteja, senyalització i millorar la tecnologia amb la implantació de fibra òptica.

L'alcaldable dels populars ha acusat els governs del PSC d'haver "abandonat i deixat" els polígons, "que són clau a l'hora de generar ocupació a la ciutat", ha afegit. Així segons Rodríguez, "Terrassa s'ha de reindustrialitzar per reduir la taxa d'atur" que se situa en el 12,5%. Una xifra que els populars critiquen perquè està per sobre la mitjana de la comarca i de Catalunya. "La millor política municipal és la que genera llocs de treball", ha assegurat Rodríguez. 

En la mateixa línia de propostes també es comprometen a crear bonificacions per l'Impost d'Activitat Econòmica (IAE) o en relació a la taxa de residus "perquè les empreses no marxin de Terrassa", ha indicat l'alcaldable. 

 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis