Suspenen el debat electoral de joventut per falta de participació

Només quatre de les dotze formacions convidades anaven a assistir-hi

Redacció
13 de maig del 2019
Actualitzat a les 22:49h
El Consell de Joves de Terrassa s'ha vist amb l'obligació de suspendre el debat electoral de joventut que estava previst per aquest dilluns 13 de maig a les 20 h al Centre Cívic President Macià de Terrassa. En un comunicat anuncien que vuit dels dotze candidats a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig han comunicat que no hi assistiran o per la presència de Vox o perquè no "poden" venir, afirmen. La CUP, ERC-MES i Junts per Terrassa han dit obertament que no participaran en cap debat on es convidi a Vox per principis antifeixistes.

En concret des de JxT consideren que "no hi ha res a debatre amb qui t'envia a la presó i l'exili". De la mateixa manera s'ha expressat Ona Martínez de Jovent Republicà qui ha proposat als partits demòcrates de Terrassa signar un pacte antifeixista abans de les eleccions. També proposen crear una taula antifeixista el pròxim mandat "el més àmplia possible", ha puntualitzat Martínez. 

Des del Consell de Joves asseguren que l'objectiu del debat era el "d'informar el jovent de la ciutat de quines polítiques de joventut fa cada partit" així com de donar veu als joves que hi assistien. La falta de representativitat ha obligat al Consell de Joves a anul·lar el debat.