El PSC promet construir un casal de barri al Roc Blanc i un equipament a Can Palet

Els socialistes es comprometen a ampliar la xarxa d'equipaments cívics

Roda de premsa del PSC sobre equipaments.
Roda de premsa del PSC sobre equipaments. | Cedida
Redacció
11 de maig del 2019
Actualitzat a les 10:56h
El Partit Socialista de Terrassa vol ampliar la xarxa d’equipaments cívics de la ciutat. En una roda de premsa, l'alcaldable Alfredo Vega, s'ha compromès a fer "una una ciutat més equilibrada pel que fa als equipament socials". Vega ha assegurat que "això ha estat una constant en tots els mandats, ja que pensem que és una bona manera de garantir la igualtat d’oportunitats a nivell cultural i social”.

Entre les propostes del PSC, l’alcaldable ha volgut destacar la construcció d’un nou casal al barri del Roc Blanc “un equipament llargament reivindicat", ha dit i ha remarcat que "és necessari en un barri plenament consolidat i amb una dinàmica cultural i social molt important”.

Vega també ha fet referencia al solar que hi ha a l’avinguda de les Glòries Catalanes “on volem tirar endavant la remodelació de l’antiga Saifa-Keller, per millorar el barri urbanísticament i també dotar-lo d’un nou equipament cívic, on prioritzaríem les activitats relacionades amb la infància i la gent gran”.

Per la seva banda Javi García, número 4 a la candidatura del PSC Terrassa, ha volgut destacar la política d’equipaments liderada pels socialistes: “hem construït una bona xarxa que s’ha anat incrementant de forma progressiva, amb la implicació de moltes entitats i col·lectius”.

Així, el PSC també proposa la millora d’alguns equipaments ja existents com l’ampliació del centre cívic de Can Parellada, per la que l’ajuntament ja té uns terrenys i l’ampliació el casal de Torre-sana. "Volem donar resposta també a les necessitats en nous equipaments socials als barris de Pere Parres i La Cogullada, on actualment hi ha un equipament socio-esportiu que cal millorar i dotar-lo de més qualitat” ha afirmat Vega.

Per la seva banda, García ha afegit: “creiem que la ciutadania valora aquests equipaments cívics molt positivament, i prova d’això és que el baròmetre ens diu que els usuaris els puntuen per sobre del notable”.