La Mala Rodríguez, Els Catarres, Oques Grasses o Boney M, a la Festa Major de Terrassa

La programació reserva un espai destacat per als conjunts locals i un especial protagonisme al talent femení

Els Catarres
Els Catarres | Imatge promocional
Redacció
12 de maig del 2019
Quan falten poc més de dos mesos per la Festa Major de Terrassa l'Ajuntament ha fet públics alguns dels grups musicals que portaran música i festa a la ciutat l'últim cap de setmana de juny. La Mala Rodríguez, Els Catarres, Boney M i Oques Grasses formen part de les propostes musicals més destacades del programa musical de la Festa Major de Terrassa 2019.

Els Catarres actuaran divendres 28 de juny a l’escenari del parc dels Catalans. Després de donar-se a conèixer l’any 2011 i amb una carrera musical plenament consolidada, portaran a Terrassa el seu darrer treball Tots els meus principis.

La Mala Rodríguez tocarà dissabte 29 de juny també al parc dels Catalans. L’artista de Cadis, amb una llarga trajectòria musical en el món del hip hop, va publicar el seu primer àlbum amb només 21 anys i en porta 20 cantant sobre les dones, sobre el seu apoderament i sobre tot allò que les afecta.

Boney M pujarà a l'escenari de la plaça Nova el dissabte 29 de juny. Un dels conjunts internacionals més coneguts de la música disco i que venut més de 170 milions de discos arreu del món en la seva dilatada trajectòria musical. El grup portarà a Terrassa alguns dels èxits més coneguts de la seva carrera. Una oferta musical que dissabte també comptarà amb l’actuació de l’orquestra Montgrins a la plaça Vella, que serà l’encarregada de posar música al tradicional ball de revetlla de la Festa Major d’aquest any.

Diumenge 30 de juny, la Fundación Tony Manero actuarà a la plaça Vella, on el conjunt barceloní, una referència dins l’escena del funk nacional, desplegarà el seu ampli repertori de temes propis i clàssics de la música disco.

El quartet femení Las Migas portarà la seva música diumenge 30 de juny a la plaça Nova. Amb el flamenc com a base, presentarà el seu nou treball Cuatro. El mateix diumenge, dins de la programació del Jove, serà el torn per a un dels conjunts catalans emergents amb més projecció. Els osonencs Oques Grasses, que presentaran a Terrassa el seu darrer treball discogràfic Fans del Sol.

L’oferta musical de diumenge es completarà, entre d’altres propostes, amb l’actuació de Joan Rovira a la plaça Vella. Rovira va ser l’artista revelació dels Premis Enderrock del 2016 per votació popular amb una proposta musical que combina la música festiva i la música més personal i d’autor.

Espai destacat per a les formacions locals i el talent femení

L’oferta musical de Festa Major també reserva un espai destacat per a les formacions i el talent local amb la presència d’artistes i conjunts de la ciutat dins de la programació d’aquest any. És el cas de Lildami (diumenge 30 al parc dels Catalans); la Nit de Gospel, amb l’actuació de diferents formacions locals (divendres 28 a la plaça Nova); Atenea Carter & The Mighty Might (diumenge 30 a la plaça Vella); l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 (dissabte 29 al Raval de Montserrat); o la Banda de Terrassa (diumenge 30 al Raval de Montserrat) entre d’altres.

Un programa musical de Festa Major que compta amb un destacat protagonisme del talent femení amb actuacions com les de Las Migas, La Mala Rodríguez, Tribade o Atenea Carter, entre moltes altres artistes.